Nieuws

Trainingskamp Lanzarote

15 Dagen trainingskamp Lanzarote: vele trainingsuren, hoogtemeters en 2 wedstrijdprikkels: tijdrit van 7 km en wegwedstrijd van 40 minuten en 1 ronde (2 km). Op naar het seizoen 2019.

Lees meer »

Overwinning

Super tevreden met mijn overwinning gisteren in Nettetal (Duitsland) en fijn dat het met mijn vervelende rugblessure steeds beter gaat! 

Lees meer »

Wereldkampioenschap

Uitstekende tijdrit gereden op het WK in het Italiaanse Maniago: 6e. Op de wegrit niet kunnen finishen helaas: crash in de laatste ronde na stuurfout tegenstander. Teleurstelling!

Lees meer »

Delden

Thuiswedstrijd in het Twentse Delden op een mooie maandagavond in een mooie entourage met vele toeschouwers gefinished als 2e.

Lees meer »

Emmen

Een goede tijdrit gereden bij de Wereldbekerwedstrijd UCI in Emmen: 6e. In de wegrit in een spannende finish voor podium: 4e.

Lees meer »

Zilver in Oostende

Op zaterdag 5 mei een mooie en verrassende 2e plaats behaald in de wegwedstrijd Wereldbekerwedstrijd UCI in het Belgische Oostende.

Lees meer »

Olympisch Park Twente

Als Gouden Medaillewinnaar Paralympics Nederlands Zitvolleybalteam (1980, 1984) is er een boom geplant in het Olympisch Park Twente te Hengelo op 26 april 2018. Samen met Johnny, Hilgeholt, Stef de Wit, Henk Dost, Hennie Schulenberg en Bondscoach Ari ‘t Hart.

Lees meer »